Content

Rogier Pelgrim + Jeanne Rouwendaal

singer-songwriter

Cafe open: 20:00 uur | Entree: € 7.50 | Voorverkoop: € 7.50 | Tickets kopen

In februari zou hij eigenlijk al komen, maar werd geveld door een griepje. Wel met de belofte dat hij het goed zou maken.

En dat gaat ie doen! En als toetje (of als voorafje) neemt ie ook nog een gast mee.

Hierbij dus opnieuw de oproep om allen te komen luisteren naar Rogier Pelgrim en Jeanne Rouwendaal in onze gezellige huiskamersetting in het café;

Rogier Pelgrim staat bekend om zijn gepassioneerde en energieke optredens. Afgelopen zomer speelde hij op Concert At SEA. Sinds 2009 gaf hij bijna 700 optredens. In 2012 kreeg hij bekendheid als finalist van het televisieprogramma 
De Beste Singer Songwriter van Nederland. Ook won hij dat jaar de Grote Prijs van Nederland. 
Anderhalve maand geleden kwam 'Birds and Busy People' uit, het nieuwe album van Rogier Pelgrim. De reacties zijn erg goed, zo werd de plaat uitgelicht door Spotify bij de nieuwe releases en was Rogier te gast bij programma's op Radio 1, Radio 2 en 3FM. Ook verschenen er veel positieve en zelfs lovende recensies.

OOR: "Hij behoort momenteel tot de eredivisie van de Nederpop. Pelgrims liedjes zijn fris en fruitig, meerdere malen uitermate catchy, melancholiek of majestueus en warm-genereus." 


en dan de Nederlandse singer-songwriter Jeanne Rouwendaal, tekstschrijver, componist en multi-instrumentalist.
Jeanne heeft o.a. gespeeld in zalen zoals Paradiso, People's Place en W2 en is te gast bij het Nederlandse radiostation 3FM. In 2014 won Jeanne de publieksprijs van De Grote Prijs van Nederland en tourde het land door in de Popronde.
Eerder dit jaar bezocht Jeanne Melbourne, Australië om haar eerste platencontract met onafhankelijk label Northtone Records te ondertekenen. In Melbourne heeft Jeanne haar single Growing Old opgenomen, die nu beschikbaar is op iTunes en Spotify. 
Growing Old is de eerste single van haar EP, Getting Close. 

 

Facebookevent

Rogier Pelgrim + Jeanne Rouwendaal