Content

Harbour HiFi Festival

sound system festival dub & roots

Open: 13:00 uur | Entree: € 15.00 | Voorverkoop: € 10.00 | Tickets kopen

HARBOUR HIFI FESTIVAL 2017

 

Op zaterdag 26 augustus 2017 debuteert in Arnhem een meer dan bijzonder reggae, dub en roots festival onder de noemer Harbour HiFi Festival. Harbour HiFi is gebaseerd op de Sound System cultuur; meerdere Sound Systems uit Europa vertonen hun kunsten binnen in de warehouse en buiten in de zon. 

 

Uniek aan Harbour HiFi Festival is de samenstelling van het programma. Niet vaak krijg je in Nederland de mogelijkheid een Dub Arena te mogen ervaren; meerdere Sound Systems in een cirkel die gedurende de dag hun sounds en specs ten gehore brengen. In de Dub Arena op Harbour HiFi het Rise and Shine Sound System uit Italië, Bonk Liberty Power Sound System uit Den Haag en Rotterdamse Masego Sound System. 

 

Naast de Dub Arena ook voldoende zomerzon met het buitenprogramma gevoed door het Italiaanse Bandolero Movement Sound System, Harmonic Sound System, Rootsman Sax en Lion Warriah. DJ’s van beide Systems worden bijgestaan door Asiatic Roots en X Over Youth, beide afkomstig uit Arnhem. Verwacht veel roots, rub-a-dub en dancehall. Als klapper op de vuurpijl heeft Harbour HiFi Festival Leeways weten te strikken. De energieke band behoeft geen introductie, zij staan garant voor uptempo funk, reggae, roots met een twist van rock!

 

Tickets voor dit dagfestival kosten slechts € 10 in de voorverkoop en € 15 aan de deur. Naast de muzikale invulling ook voldoende lekkernijen, vinyls shops en chillings. 

 

Kom je ook!? 

 

Meer info: www.harbourhifi.nl    

FB Event: https://www.facebook.com/events/135892873664573/

Harbour HiFi Festival