Content

Harder is Beter: S-Kill & Morbius The Final Chapter

Hardcore

Zaal open: 22:00 uur | Entree: € 7.50 | Voorverkoop: € 5.00 | Tickets kopen

FB EVENT

Na vele mooie jaren van het organiseren en het draaien op geweldige evenementen hebben we besloten dat het doek gaat vallen voor S-Kill & Morbius.

Dit kunnen we natuurlijk niet zo maar zonder een dik afscheidsfeest voorbij laten gaan! Daarom is er gekozen om terug te gaan naar een van onze oude vertrouwde locaties waar het voor ons is begonnen! We hebben het natuurlijk over de Willemeen in Arnhem . Hier hebben we naast het vele draaien op het bekende gabber cafe ook geweldige edities van Harder is Beter mogen organiseren.

Omdat deze avond in teken staat van S-Kill & Morbius zullen de heren een 4uur durend programma in elkaar draaien waarbij we iedereen in een vogelvlucht mee gaan nemen in de afgelopen jaren. De avond zal geopend worden met niemand minder dan Mad & Psyco & Reiner, deze gabber veteranen zijn al vanaf begin af aan betrokken geweest bij de evenement die werden gegeven door Bullet Proof Hardcore events. De avond zal gehosted worden door Mc Conehead. Deze man kennen we nog van onze Harder is Beter feesten in het verleden en die mocht zeker niet ontbreken op deze speciale nacht!

Tevens zal Harder is Beter zijn naam de ere aan doen. Er zal een extra dikke geluidsset neer gezet worden! Voor de trouwe bezoekers die ook in de periode van de Level op onze evenementen kwamen zullen deze set nog wel herkennen.

Omdat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn is er besloten om een voorverkoop te starten.

Earlybird:€5,-
Regular:€7,50
Je kunt kaarten kopen via: www.ikbenaanwezig.nl
Wees op tijd met kopen van kaarten want VOL=VOL!

We hopen jullie te zien bij ons aller laatste evenement en ons aller laatste optreden! We gaan er met zijn alle een legendarische avond van maken!

 

Line-up 

S-Kill

Morbius

Mad

Psyco

Reiner

Hosted by: Mc Conehead

Harder is Beter: S-Kill & Morbius The Final Chapter