Content

Wind Rose (IT) + Morgarten (CH) + Desolate Fields

folkmetal powermetal

Zaal open: 19:00 uur | Entree: € 12.00 | Voorverkoop: € 10.00 | Tickets kopen


Wind Rose, The Dwarven army of Durin VIII will headline the Dark December Days tour. Two armies will fight by our side: Morgarten and Trollort.

Beperkt aantal EARLY DWARF tickets voor 8 euro (ex) beschikbaar! (SOLD OUT) presale dwarf tickets 

Wind Rose
Op de valreep voor kerst komt de Italiaanse band naar Willemeen! En ze brengen alle soorten van metal met zich mee. Of je nou van battlemetal, piratenmetal, gladiatorenmetal of Lord of the Ringsmetal houdt: ze kunnen het allemaal.  De band brengt de Dark December Days tour naar Willemeen!

De meesten zullen de band kennen van onder andere voorprogramma’s bij WINTERSUN, FINNTROLL, EPICA of Ensiferum. Nu zullen ze de bands Morgarten en Trollort meenemen.

 

Morgarten

De heren van Morgarten vormen sinds 2005 een folk metal band. De combinatie tussen de warme fantasy en de donkere grunts vormen de toegang naar hemel en hel. De band wist twee jaar geleden te overtuigen met het debuutalbum Risen To Fight. Dit leidde zelfs tot een eerste bezoek aan Nederland. Heel Gigant veranderde in een kolkende massa. Op 23 december zullen ze hier zeker ook nummers van spelen!

 

Desolate Fields

Met hun melodische post-metal met een randje black weten ze iedere keer een hele sfeervolle show neer te zetten waarin je helemaal word meegezogen in hun songs!

Wind Rose (IT) + Morgarten (CH) + Desolate Fields