Content

Mother Bass + Crashing Bats

rock

Cafe open: 21:30 uur | Entree: gratis

FB event

 

 

Mother Bass weet een energieke, opzwepende en wilde live show te brengen. De band combineert de hard rock sound van bands als Black Sabbath, Led Zeppelin en Soundgarden met elementen uit de filmische muziek en jazz à la Frank Sinatra. 
 
De Nijmeegse band stond vorig jaar al te schitteren op Popronde. Geïnspireerd door grote namen in de rockmuziek van de 20e eeuw (Black Sabbath, Led Zeppelin en Nirvana) zullen ze je (geheel gratis!) meenemen naar een ouderwetse rockavond!

Roy Veltien, Daan Dekker en Roel van Erp speelden apart van elkaar al 7 jaar shows. Gitarist en zanger Friso Woudstra vormde de verbinding die de band nodig had! Inmiddels spelen ze overal en hebben ze zelfs hun eigen festival, Onder de Radar. Met producer Wouter Budé (NAVARONE) hebben ze dit jaar samen gewerkt aan nieuw materiaal. Deze beginnende rocksensatie mag je dus niet missen!

 
 
Crashing Bats : http://crashingbats.com/
 
Crashing Bats heeft haar wortels in verschillende stijlen, zoals Folk, Pop, Rock, Jazz en alles daartussen. Door het trouw blijven aan wie ieder lid van de band is, hebben ze hun eigen ding weten te creëeren: een stevige basis van bombastische drums en bas, distorted gitaar en melodieuze zanglijnen die hierop drijven. Toch zijn geen twee nummers het zelfde.
 
Deze zelfbenoemde “progressieve, passief-agressieve rock” past perfect bij de old school rock van Mother Bass. Frontvrouw Sarah zal je verbazen met haar veelzijdigheid. Van harde rock tot rustige folk, alles is een genot om naar te luisteren! Voor fans van MUSE en Lights is dit zeker een aanrader. 

 
 
 

 

 Mother Bass + Crashing Bats