Content

Klassiek, Maestro Jules Onthult: Griegs Pianoconcert

Klassiek in Musis

Open: 19:45 uur | Entree: € 10.00 | Tickets kopen

Maestro Jules Onthult: Griegs Pianoconcert

Facebookevent

19.30 uur verzamelen bij Willemeen
Doelgroep: Jongeren tussen de 15 en 27 jaar 
Entree: € 10 

Ontrafel in Musis de geheimen achter de klassieke meesterwerken. Maestro Jules van Hessen en Het Gelders Orkest nemen je mee in Griegs Pianoconcert. Zestienjarig toptalent Aidan Mikdad neemt de pianosolo’s voor zijn rekening.
Ooit wel eens willen weten hoe die beroemde componisten dat nou deden? Hoe ze hun ideeën, gevoelens en ervaringen omzetten in muziek? Dirigent Jules van Hessen ontrafelt de geheimen achter de klassieke meesterwerken in Maestro Jules Onthult. In dit programma neemt hij Griegs Pianoconcert onder de loep.

Ben jij tussen de 15 en 27 jaar en wil je ook een exclusief kijkje achter de schermen? Koop dan nu je ticket en zorg dat je erbij bent! De kaartjes zijn ook nog eens veel goedkoper, doordat wij samenwerken met Het Gelders Orkest. 
Inschrijven kan tot 1 februari en tickets kun je hier direct online bestellen. Contant betalen bij de Willemeen kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11.00 – 16.00 uur. We verzamelen om 19.30 uur en zullen dan gezamenlijk vertrekken naar de Musis

Wil je meer weten over de klassieke concertenreeks van Willemeen? Mail naar oscar@willemeen.nl

Klassiek, Maestro Jules Onthult: Griegs Pianoconcert