Content

Electronic Exuberance presents OWNA + Rhoda + TYCO

live techno

Cafe open: 23:00 uur | Entree: € 5.00

New Year.New Name.New Concert Series. - De Arnhemse Live Techno Band OWNA is terug en bundelt zijn krachten met twee speciale gasten!

Line-Up:

OWNA
Rhoda
TYCO


Zeven maanden na hun laatste show in Nederland zijn ze er weer: Het Duitse Trio OWNA (ex OW+A)! 
Het mengen van techno en improvisatie in hun vrijwel traditionele opstelling van Bass, Drums en Synths zorgt ervoor dat ze constant de grenzen van de dansmuziek verleggen.
Een live optreden met echte instrumenten in plaats van vooraf geproduceerde sets of playbacks. - elke noot blijft trouw aan het moment. Het samenvoegen van lage frequentie baslijnen, energieke ritmes en hypnotiserende synthesizer melodieën creëert een onbuigzame geluidsmachine, die je lichaam in beweging zal brengen.

Kaspar Föhres - Synths
Nils Matusiak - Bass
Helge Sorg - Drums / Electronics

https://facebook.com/livetechnomusic
https://soundcloud.com/livetechnomusic

Special guests:


Rhoda

Na lang werkzaam te zijn geweest als allround DJ, werd Robin's interesse voor elektronische muziek groter en groter. Hij besloot zich te focussen op Techno en introduceerde hiervoor alter ego 'Rhoda'. Zijn passie voor techniek is terug te zien en horen in zijn creatieve gebruik van zowel digitale als analoge gear. Een selectie van meeslepende en energieke tracks resulteert in de stevige sound waar Rhoda bekend om staat.

https://www.facebook.com/DJRhoda
https://soundcloud.com/robinstougie


TYCO

Een techno en tech-house producer van Arnhemse bodem. Sinds 2010 is TYCO actief als DJ, producer en sound designer. Hij heeft op feesten gestaan in Amsterdam/Utrecht/Arnhem en weet hoe hij het publiek elke keer positief verrast.

Oorspronkelijk komt hij vanuit de Hiphop scene, maar dit heeft ruimte gemaakt voor zijn liefde met elektronische klanken. Deze diversiteit geeft hem een eigenwijze kijk op de dance scene en stelt hem in staat zowel een energieke als relaxte vibe op de dansvloer te creëeren. Daarnaast zorgt zijn achtergrond als sound designer voor een dynamisch en uitgebalanceerde track keuze in zijn sets.

De 22 jarige 90’s baby timmert hard aan de weg en je zult hem daarom ook steeds vaker tegen gaan komen…keep a lookout voor TYCO.

https://www.facebook.com/THENDRIKS
https://soundcloud.com/tycohendriks

___

Café open: 23:00 
Tickets: 5,- (alleen deurverkoop)

Facebook event

Electronic Exuberance presents OWNA + Rhoda + TYCO