Content

Punkfest met: De Crisis + Circle Of Friends + CLAUS + Neuroot

punk rock

Cafe open: 21:00 uur | Entree: € 5.00
Punk avond in WIllemeen Arnhem met 4 bands allemaal lokale helden!! 

De Crisis 21:30u 
Circle of Friends 22:15u 
CLAUS 23u 
Neuroot 23:45u 


FB event

 

NEUROOT sloopte aanvankelijk de halve jaren tachtig met geëngageerde Hardcore Punk, waarvan de EP Right is Might het meest verwoestend uithaalde. In 2013 werd de (prikkel)draad weer opgepakt en ging bij NEUROOT opnieuw alles in het rood, zeker toen de band in juni in vernieuwde samenstelling haar eerste China tour deed met het nieuwe album Obuy and Die! op zak.

www.NEUROOT.COM

 

Het Arnhemse CIRCLE OF FRIENDS (opgericht in 1989) combineert de gecontroleerde hardcore furie van de Amerikaanse oostkust (Dag Nasty, Vision, Gorilla Biscuits) met de catchy punkrock van de Amerikaanse westkust (Descendents/All, R.K.L.). Deze explosieve cocktail van invloeden en hun energieke aanwezigheid op het podium resulteerde in drie demo`s, een E.P. een split 7", bijdragen aan tientallen compilaties en honderden concerten in binnen- en buitenland.

https://www.facebook.com/cof89

 

CLAUS  Drie muzikanten smeedden hun eigen koppige CLAUS stijl Energie, afwisseling, drukte en een verbaasde melodische noot. Korte krachtige nummers met maximale dynamiek. Knallen, zweten, stampen, dat is wat CLAUS doet!

http://www.clausmusic.nl/music.html

 
 

De Crisis Punkrock klassiekers! Rauw en recht uit het hart!

www.facebook.com/band.de.crisis

 
 
Punkfest met: De Crisis + Circle Of Friends + CLAUS + Neuroot