Content

Screw Houston + Dead Giveaway + New Best Friend

Melodic hardcore, Punkrock, Alternative

Cafe open: 20:00 uur | Entree: € 5.00

Screw Houston bestaat tien jaar! 
Om dat te vieren gaat de Nederlandse band 'on the road' voor een jubileumstoer, en daar hoort natuurlijk een show in Arnhem bij! Op 15 maart staat de band samen met Dead Giveaway en New Best Friend in Willemeen ter ere van hun tienjarig bestaan!

Ooit begonnen als hardcore band is de stijl door de jaren heen ge-evolueerd tot een rauwe punkrock sound. Denk aan een mix tussen Foo Fighters, Hot Water Music, Frank Carter en The Bronx.

 

Dead Giveaway  

Dead Giveaway speelt hun muziek precies zoals zij het willen: Heavy, Melodieus, catchy, fresh, grungy and soms doet het denken aan een High-energy stadium rock show met roots van 1990s punk.  Bestaande uit band leden van Of no Avail, Close Second, Antillectual, Midnight Menance en Maaswater Veenijk, zijn ze zeker geen nieuwe naam meer binnen de scene. De in 2014 uitgebrachte selftitled debut Ep maakte al een statement en de band werd onderdeel van White Russian Records waarna ze shows speelde met; Ten Foor Pole, Undeclinable, Ambuscade, Red City Radio en ze stonden zelf op een van de grotere nederlandse festivals Jera on Air.

Voor fans van: Foo Fighters, Bob Mould, Pulley and Face To Face

 

New Best Friend

"Verraderlijk catchy punkrock met een flinke dosis ironie. 
NBF is je nieuwe beste vriend die een hekel heeft aan alles en niet te vertrouwen is. 
Beïnvloed door bands als Leatherface, None More Black en Dillinger Four."

 

Facebook

Tickets: €5,00 aan de deur

Screw Houston + Dead Giveaway + New Best Friend