Content

Marcela Bovio + Indicolite

Akoestisch

Zaal open: 19:00 uur | Entree: € 15.00 | Voorverkoop: € 10.00 | Tickets kopen
Marcela Bovio
 
Marcela Bovio (MaYan, Ayreon, ex-Stream of Passion) komt terug naar Willemeen. Na de succesvolle show twee jaar geleden is Marcela terug met haar nieuwe album ‘Through Your Eyes’. Op dit album wordt Marcela begeleidt door piano, cello en viool. In combinatie met haar afwisselend krachtige en soms ingetogen vocalen en het feit dat alle elf nummers een persoonlijk
verhaal van haar fans vertellen maakt dit een zeer uniek album. Nummers als Scientist en en The Edge of the World zullen zeker aan bod komen deze avond. Ditmaal niet de metal die we van haar gewend zijn maar prachtige en sfeervolle luisterliedjes met Erik van Ittersum op piano.
 
 
Indicolite 
 
Indicolite bracht vorig jaar de EP ‘Insanity’ uit. Strakke metal met krachtige zang van de frontdames Anne en Sharyné. De band is geïnspireerd door Tool, Alter Bridge en Evenescance maar hebben toch een eigen en degelijk geluid weten te creëren. Dat de band ook akoestisch staat als een huis hebben ze wel bewezen tijdens hun afgelopen tour eind vorig jaar en begin dit jaar. Zij zullen dit nogmaals laten horen in Willemeen.

 

Marcela Bovio + Indicolite