Content

De Allerleukste Moederdag Ooit: Portret Van Je Moeder

Beeldende kunst

Cafe open: 14:00 uur | Entree: € 5.00 | Tickets kopen
 
UNIEK EN EXCLUSIEF IN WILLEMEEN! MAAK EEN PORTRET VAN JE MOEDER onder deskundige begeleiding van MoederPortrettenTekenleraar Theo Wesselo.
 
Weet je waarom je Moeder een week voor Moederdag altijd over Moederdag begint te zeuren: om te kunnen zeggen dat ze niet aan Moederdag doet. Me reet. Want wees eens eerlijk! JIJ bent degene die nooit aan Moederdag doet, of wel soms?
En ook deze Moederdag wou jij je allerliefste Moesje weer afschepen met een smerig luchtje, met panty-sokjes, ranzige toiletzeep of met het allerergste: dat verplichte telefoontje om een uur of 7 's avonds, wanneer Moederdag al lang en breed voorbij is en je Moeder maar weer eens vroeg dr lieve bedje inging... De laatste keer dat je aan Moederdag deed was je fucking 10 jaar, en gaf je dr eenzelfgemaakte tekening. Zeg dat het zo is.
 
DUS!!!!
 
Wees 'ns een keertje TOF johh! Je hebt godverdomme maar 1 moedertje. Voor zolang het nog duurt dan. Maak het goed als je durft : 12 MEI van 14:00u tot 17/18:00u: PORTRET VAN JE MOEDER...
 
12 MEI a.s. ga je met je Moeder, of met iemand anders zn Moeder, naar WILLEMEEN, en daar ga je, onder de deskundige begeleiding van teken- en gymnastiekleraar REMBO (Theo Wesselo), een portret tekenen, schilderen. boetseren of fotograferen van je allerliefste MOEDER, je MOESJE, je MAMMA, en samen met dat portret geef je haar de mooiste Moederdag sinds dat je 10 was. Je bent dom als je het niet doet. Het kost je geen fuck (5 Euro p.p.) behalve wat liefde en tijd. (N.B.: Neem het materiaal mee waarmee je het portret wilt maken) Dit wordt de ALLERLEUKSTE MOEDERDAG OOIT, dus dat kan je je Moeder niet ontzeggen, of je hebt de rest van je kloteleven SPIJT!! Tot dan!!
 
Ciao, en groewtjes van Ted, je teken-, en gymnastiekleraar! (Rembo)

 

--------------------------------

je koopt een kaartje voor 9 euro + 1 euro service dit is entree voor 2 personen entree.

eigen materiaal meenemen.

14:00 deur open 

14:30 aanvang

facebook event

 

De Allerleukste Moederdag Ooit: Portret Van Je Moeder