Content

HAUSMAGGER -ík-Zie-Je-Nog-Steeds! -Afscheidsshow- + Premenstrueel Syndroom + De Grote Boodschap

rock

Zaal open: 20:00 uur | Entree: € 15.00 | Voorverkoop: € 13.00 | Tickets kopen

HAUSMAGGER  

-De-Hausmagger-2019-ík-Zie-Je-Nog-Steeds!-Afscheidstour-!! 

facebook  bandcamp

In 2019 is het tien jaar geleden dat Hausmagger, als taakstaf, begon met het teisteren van de Hollandse poppodia. ‘…De tijd gaat snel, maar Hausmagger, met teksten directer dan een rechtse, ging sneller: De band, rond gitarist Eddy Sewerratti en Theo Wesselo (ex-TV-ster, wanna-be gymnastiekleraar & full-contact-dichter) leverde drie DIY albums af en voerde een eigenwijze jaren ’80-guerilla-taktiek uit waardoor ze op bijna ieder festival in Nederland te horen waren.

Rauwe, Hollandstalige recht-voor-z’n-raap-songs afgewisseld met een spervuur van Theo Wesselo’s oneliners en podium-poëzie. De twee selfmade muzikanten hadden op voorhand niet bedacht dat de band in deze tien jaar zo’n ondergrondse aanhang zouden krijgen. Voor Hausmagger echter geen reden om tot Sint Juttemis door te gaan met spelen. Vandaar De-Hausmagger-2019-ík-Zie-Je-Nog-Steeds!-Afscheidstour een reeks langere optredens met veel ruimte voor verrassingen. Sieg smile!

 

PREMENSTRUEEL SYNDROOM

website

Premenstrueel syndroom PMS kan veel klachten geven, de meest voorkomende zijn: - prikkelbaarheid - Opgeblazen gevoel - Wisselende stemmingen - Gespannen zijn. Deze klachten kunt u ook ondervinden tijdens het optreden. Het beste is het optreden ondergaan en hopen dat het na een paar dagen weer wat beter gaat. Maar voor je het weet is het weer de tijd van de maand. Deze dames zijn luid en je kan niet om ze heen, net als je cyclus. Je kent ze misschien wel maar misschien ook niet, het is een verassing. Spannend he. Kom maar gewoon even kijken en ga niet lopen zeuren dat je niet kan zwemmen vanwege je........

 

DE GROTE BOODSCHAP

facebook 

"Wat in 2008 begon als een uit de hand gelopen grap is nog steeds bezig, tot groot verdriet van menig muziekliefhebber en fatsoenlijke, goed aangepaste burgers in het algemeen... Ondanks dit feit beukt De Grote Boodschap gestaag door, vol frisse haat en moorddadige alledaagse ergernissen.

Rauw, zweterig, poëtisch en met natuurlijk heel veel Walvis laat de Grote Boodschap je als een vis op het droge (of de wal) happend naar adem achter.  De Grote Boodschap gaat dieper dan je denkt."
 

 

Facebook event

HAUSMAGGER  -ík-Zie-Je-Nog-Steeds! -Afscheidsshow- + Premenstrueel  Syndroom + De Grote Boodschap