Content

MIX MASTER MIKE (Beastie Boys / Cypress Hill)

turntablism, hip hop

Zaal open: 19:30 uur | Entree: € 20.00 | Voorverkoop: € 17.50 | Tickets kopen

 

Mix Master,....cut,..cut,..cut faster! bekende Beastie Boys lyrics uit het nummer "Three MC's and One DJ" waarvan de muziek enkel en volledig gemaakt is met live turntables door Mix Master Mike.

Elke hip hop liefhebber en ver daarbuiten kennen Mix Master Mike. Een naam die je vast wel eens voorbij hebt horen komen. Deze legendarische turntablist was de DJ van de Beastie Boys tot het einde. Ook was hij lid van de Invisibl Skratch Piklz met Q-Bert, Apollo, D-Styles en Shortkut. Hij wist drie keer op rij de internationale DMC turntablism-titel binnen te halen en heeft hij een onuitwisbare stempel gedrukt op de turntablism/ scratch scene. De geruchten zijn dat hij gevraagd is niet meer mee te doen omdat hij altijd zou winnen... met afstand dus 1 van de beste DJ ter wereld. MMM staat bekend om zijn rauwe, wilde en vooral snelle stijl van scratchen en harde klappende bassen dat komt dus goed uit want daar houden wij ook van en zijn live shows zijn echt een unieke ervaring!

Naast onderdeel te zijn geweest van de Beastie Boys v/a het album "hello Nasty" uit '98 en sinds vorig jaar vast lid van Cypress hill heeft hij samen gewerkt met uiteenlopende namen als: Ozzy Osbourne, Tommy Lee, Rob Zombie, Fela Kuti, e.v.a. Zelf bracht hij 8 albums uit 2 jaar geleden deed MMM nog een stadion wereld tour als support voor Metallica dat we hem hebben weten te strikken voor een show in Willemeen mag gerust bijzonder genoemd worden!!! 

Presented by Rockers Agency & Illmatic Blockparty and show support by DJ Smooth Cee + DJ DNS + DJ QUEST

deurverkoop is 20 euro.

facebook pagina  ||  website  ||  interview

Facebook event

 

 

 

 

 

MIX MASTER MIKE (Beastie Boys / Cypress Hill)