Content

Sunset sessions

Dance

Cafe open: 19:00 uur | Entree: gratis

Sunset sessions!!

 

Het is gebleken dat de sunset sessions een hele goede aanvulling is op het aanbod voor jongeren in Arnhem wanneer het gaat om jonge urban muzikale sub-culturen. Een laagdrempelige maandagavond waar muziek en ontmoeting centraal staan. Er is in Willemeen een mogelijkheid gecreëerd waar jongeren kunnen consumeren maar vooral ook kunnen participeren. Jongeren kunnen de eerste twee uur van de activiteit zelf plaatsnemen achter de draaitafels en krijgen daarbij begeleiding en tips & tricks aangereikt van jongeren die het DJ vak door en door kennen. De Sunset session crew neemt de begeleiding op zich. 

Voor jongeren die zelf (nog) niet willen of kunnen draaien is er de ruimte om elkaar te ontmoeten. Om dit te faciliteren staan er banken, sta-tafels en is er een barbeque aanwezig waar mensen zelf meegebracht eten op kunnen bereiden. We zien dat jongeren hier dankbaar gebruik van maken en zelfs eet afspraken maken en eten delen met elkaar. 

In de afgelopen maanden hebben een aantal losse dj’s en bestaande dj crews hun weg naar Willemeen en de Sunset sessions gevonden. Maar ook, Vj’s, dansers, rappers, graffiti artiesten en spoken word performers zijn het ons toegangshek gepasseerd.

 

Dus we gaan door.

 

ELKE MAANDAG VAN 19:00 tot 23:00 SUNSESESSIONS WILLEMEEN!

Sunset sessions