Content

Gold + Nusquama

avant-garde rock, black

Zaal open: 20:00 uur | Entree: € 14.00 | Voorverkoop: € 11.00 | Tickets kopen

 

GOLD

Het Rotterdamse avant-garde dark rock-ensemble GOLD is terug met hun 4e album Why Aren't You Laughing. De band debuteerde het album live op Roadburn Festival 2019 in een vol en extatisch.
Zangeres Milena Eva deelt met haar teksten haar gevoelens van kwetsbaarheid, verwarring, verontwaardiging, nieuwsgierigheid en hoop. De plaat staat bomvol met hypnotiserende gothic vibes en lagen zwartgeblakerde gitaren, bedekt met atmosferische, vaak droomachtige zang. Dankzij het sublieme productie werk van de gerenommeerde producer Jaime Gomez Arellano, heeft elk element voldoende ruimte om te ademen en te schitteren.
De band heeft ook buiten onze landsgrenzen de aandacht getrokken van de grotere der aarde als Converge met wie ze in 2016 en 2017 hebben getourd en New Model Army.

Facebook

 

Nusquarma 

Een nieuwe uitbreiding in het Neerlands Black Metal landschap is Nusquarma. Ze bieden een duidelijke en betekenisvolle performance op hun eerste uitgebrachte plaat. The naam van de band is afkomstig uit het Latijn en is gebruikt door onder ander Thomas More om een hoopvol alternatief aan te duiden. Verdere inspiratie komt uit de poëzie van Elizabeth Maria Post.  De band bestaat uit oudgedienden en leden van verschillende andere bands die al naam en faam hebben gemaakt in Nederland. Denk bijvoorbeeld Fluisteraars, Laster, Northward en Turia.

bandcamp 

 

event pagina

Gold + Nusquama