Content

3FM Lifeline popbenefiet met: Lumen + Smoking Alaska + Liza Lo + Elastic Time Traveler + Featherweights + Sonic Whip

diversen pop rock rap

Cafe open: 11:00 uur


Op zaterdag 21 december aanstaande wordt er een benefietconcert voor de 3FM Lifeline actie georganiseerd.

De 3FM Lifeline komt dit jaar in actie voor het Rode Kruis en loopt van 18 tot en met 24 december door heel Nederland. De tocht begint in Goes en eindigt in Groningen, met een onder andere Arnhem op 21 december daar tussen in. Van 11:00 tot 17:00 zullen we middels het benefietevenement geld inzamelen dat ten goede komt aan het Rode Kruis. Dit jaar komt de 3FM Serious Request  in actie voor slachtoffers van mensenhandel.  In de middag komen de 3FM DJ’s het evenement in Willemeen bezoeken. 


LUMEN, en Smoking Alaska  zullen optreden op het evenement er worden later meer acts aangekondigd. Het evenement heeft geen ticketprijzen maar een zogenaamde pay what you want. Daarnaast valt 21 december in het weekend voor kerstmis, waardoor we grootse drukte verwachten is in de stad. 


Het benefietconcert wordt georganiseerd door MDM Management & Productions, ZEAL online,PLANK Arnhem, LUMEN en Willemeen host dit event. De verdere programmering van de zaterdagmiddag zal bekend worden gemaakt via sociale media en deze site. Check het Facebook event voor de laatste updates.

 

Acts:

Smoking Alaska

LUMEN

Liza Lo

Elastic Time Traveler

Sonic Whip

Featherweights

 

 

 

 

 
3FM Lifeline popbenefiet met: Lumen + Smoking Alaska + Liza Lo + Elastic Time Traveler + Featherweights + Sonic Whip