Content

Luminari Records Presents: Dutch Hollywood

urban

Zaal open: 22:00 uur | Entree: € 10.00 | Voorverkoop: € 7.50 | Tickets kopen

DUTCH HOLLYWOOD - Een gloednieuwe urban avond in de Willemeen: Een ‘American style fissa’ met live shows van alle ‘Arnhemse sterren’ en opkomend talent.

Arnhem staat ondanks het broeiende talent al jarenlang in de schaduw van de muziek en entertainment industrie. Maar niet voor lang meer!

Luminari Records is al drie jaar dé place to be voor alle urban-gerelateerde artiesten en producers uit Oost-Nederland en bij ‘Dutch Hollywood’ komt alles samen. Naast het succes van Night the Rebel is Luminari verantwoordelijk voor de vooruitgang van talloze artiesten uit Arnhem en regio. De Luminari sound gaat zelfs de grens over naar Brussel, Londen, Dublin en Parijs!

Rijzende sterren als Night, Giant, WG Mafia, DIFFY en Kenny Banks begonnen allemaal bij Luminari Records als nieuweling en zijn nu allemaal succesvolle opkomende acts.
Maar ook jong, relatief onbekend talent zoals 2Wavey, Santiago, Razxrblade en Tahdi zijn hard aan de weg aan het timmeren.

Dutch Hollywood is dé avond waar al dit talent samenkomt en wordt gepresenteerd. Het is de hoogste tijd dat de spotlight schijnt op het Oosten van Nederland.

 

 

luminari Records Instagram

 

Luminari Records Presents: Dutch Hollywood