Content

is verplaatst: Fris @ Arnhem met: Ashafar

verplaatst naar 10 juli

Open: 19:30 uur | Entree: € 15.00 | Voorverkoop: € 11.50 | Tickets kopen

In verband met de huidige situatie rondom het Corona virus gaan we met de organisatie van Fris op zoek naar een nieuwe datum.

 

Rapper Ashafar op FRIS-feest in Willemeen, Arnhem. 

 
De bekende rapper Ashafar gaat 3 april optreden in Arnhem op het populaire jongerenfeest FRIS in de Willemeen. Het optreden is niet voor iedereen toegankelijk. FRIS-feesten zijn alleen de jeugd, tieners van 12 t/m 16 jaar.
 
Met de aankondiging van rapper Ashafar als hoofd-act maakt FRIS een terugkeer in Arnhem. De rapper scoort veel populaire nummers onder de jongeren-doelgroep. Naast Ashafar treden er meerdere DJ’s en live artiesten op. Philippe Hes, de organisator van FRIS: “Ashafar mag absoluut niet ontbreken op FRIS. Deze artiest heeft veel jonge fans die hem normaal gesproken enkel online kunnen zien. Wij bieden tieners graag een unieke uitgaanservaring. Wij zijn ervan overtuigd dat dit in Arnhem absoluut gaat lukken met Ashafar.” Ashafar treedt daarnaast op in diverse andere steden waar FRIS wordt georganiseerd.
 
FRIS wordt georganiseerd in vijftien steden door heel Nederland en ontving door de jaren heen bekende artiesten als Lil Kleine, Hardwell, Martin Garrix en Ali B. Met bijna 100.000 bezoekers per jaar.
 
FRIS Arnhem 
Tickets: €11,50 (voorverkoop) & €15 (deurverkoop)
Tijden: 19:30 - 00.30 uur (deuren sluiten om 22:00 uur)
Legitimatie verplicht
Meer informatie en tickets:
is verplaatst: Fris @ Arnhem met: Ashafar