Content

Wordt verplaatst: Brommers Kieken met: Temple Fang + Wondkoorts + Helm Op

in overleg voor een nieuwe datum

Cafe open: 21:00 uur | Entree: € 7.50 | Voorverkoop: € 6.00 | Tickets kopen

A’j neet kump, kom i’j ook nargens.

Het Amsterdamse Temple Fang is de nieuwe band van Dennis en Jevin (ex-Death Alley). Zij combineren het beste van seventies rock met americana, aangevuld met spacey sounds en cleane vocalen. De band herbergt bovendien twee linkshandige gitaristen die samen goed zijn voor fijne harmonieën. Voor fans van The Grateful Dead, Captain Beyond, Blue Öyster Cult, Hawkind en Monster Magnet.

 

Kutskater/ Wondkoorts Voorheen bekend als sukkelduo kutskater gaat het kutskatende duo sukkels nu het podium op onder de naam wondkoorts (EDIT AUGUSTUS 2018) dat is ook al oud nieuws als het goed is ze heten nu KUTMAAN. Dat klinkt toch net even meer sexy (of toch niet?) Net als de muziek uiteraard. De muziek is best te vergelijken met het geluid van Andre Hazes die een bord knakworsten naar binnen zuigt. Overigens heten ze op dit moment Wondkoorts (EDIT MAART 2020)

 

HELM OP, dit achterhoekse trio knapt een mix van punk, hardcore en stoner tegen je helm "Hard wordt het zeker, maar veiligheid voorop, HELM OP" HELM OP is vol gas. Tijdens de shows ramt de band het repetoire er met een noodgang doorheen.

+ DJs

Want nobody kiekt brommers like we do!

 

Links:

Temple Fang FB

Wondkoorts FB

HELM OP FB

 

FB event


Wordt verplaatst: Brommers Kieken met: Temple Fang + Wondkoorts + Helm Op