Content

Cancelled: Izegrim allerlaatste clubshow met Dictated + Methylbenzeen

Zaal open: 19:00 uur | Entree: € 15.00 | Voorverkoop: € 14.00 | Tickets kopen

Het evt nogmaals verzetten van deze show is helaas niet gelukt.

14 november 2019 kondigden wij het einde van Izegrim aan. We zouden nog een afscheidstour doen vanaf voorjaar 2020, helaas had Corona andere plannen. Het optreden in Willemeen werd verzet naar september, maar helaas kan dit óók niet doorgaan. Aangezien de situatie voor 2021 nog steeds onvoorspelbaar is hebben we besloten geen afscheidsshow meer te doen. Helaas, het is niet anders en we hopen iedereen weer snel te zien in iets betere omstandigheden. Killed by Covid....

-aldus Izegrim

Heel erg jammer, mensen die tickets hebben gekocht krijgen een mailtje met informatie over terugstorting van de kosten.

 

 

De Zutphense band Izegrim is sinds 1996 een vaste waarde in het Nederlandse metallandschap en wist tot nu toe te verrassen met een flink reeks aan albums en EP’s.  Dit zal hun allerlaatste clubshow zijn zet de datum vast in je agenda we gaan er iets gaafs van maken! 

 

METHYLBENZEEN

De opener van vanavond, Methylbenzeen speelt Nederlandstalige punkmetal. De band is opgericht in 1990 en ging uit elkaar in 1998. Hoofdreden was dat Izegrim de bassiste had weggekaapt. Best lullig inderdaad, maar goed, zij gaan nu het feestje verpesten. Heel af en toe vindt er een reünieshow plaats wanneer er iets te vieren valt. Dit jaar wordt gevierd dat de band 30 jaar geleden werd opgericht. De mensen die dachten dat ze voorgoed van die onzin af waren komen dus bedrogen uit, want hoewel de heren en dame inmiddels aardig op leeftijd zijn lijkt volwassenheid nog een behoorlijk eind weg. Allemaal flauwekul natuurlijk, maar feit is dat er nog een flinke stapel albums (‘Guacamole’ uit 1997) bij de bandleden op zolder ligt te verstoffen, dus dit is weer een mooie gelegenheid om daar vanaf te komen.

 

DICTATED

We hadden niet gedacht dat deze dag zo snel zou komen, maar we zijn erg blij dat Dictated dit fantastische feest met Izegrim gaat delen. Het is al lang geleden dat we onze vorige release van the Deceived hadden en waar we samen met Izegrim het podium gedeeld hebben. Nu met ons nieuwe album 'Phobos' willen wij met een steentje bijdragen aan deze fenomenale avond.Wees erbij, anders ga je er veel spijt van krijgen ! 

 

IZEGRIM

Afsluiter van de avond is het Zutphense Izegrim. Toen we eind november hoorden dat de band er mee ging stoppen, was er geen discussie mogelijk: hun laatste optreden in het oosten van Nederland MOET in de Willemeen plaatsvinden. Na jaren van succesvolle internationale shows komen ze nog 1 keer terug naar Arnhem. De band is altijd een graag geziene gast geweest  zowel op het podium als ervoor! 

THE END... na een lange lijst met geniale optredens, (after) parties, nieuwe mensen leren kennen en lol is het nu tijd om de stekker eruit te trekken. We gaan individueel onze muzikale horizon verbreden. Stoppen op je hoogtepunt ? Ja, dat gaat deze avond zeker gebeuren!

 

Links:

https://www.facebook.com/Izegrim/

https://www.izegrim.com/

https://www.facebook.com/methyl.benzeen

https://www.facebook.com/dictatedmusic/

 

facebook event Izegrim laatste clubshow 

 


Cancelled: Izegrim  allerlaatste clubshow met Dictated + Methylbenzeen