Content

Triple B met: Shaemless + Wasted Youth Club + Cirrus Minor

beers, burgers, & Bands

Open: 20:00 uur | Entree: € 10.00 | Voorverkoop: € 6.00 | Tickets kopen

Triple B - Beers Burgers, and Bands in de voorverkoop slechts 6 euro!

Vrijdag 1 oktober brengen de Groningse stoners van Cirrus Minor hun heuze eigen festival mee naar Arnhem. Samen met dikke bands als Shaemless en Wasted Youth Club rammen ze het stof Willemeen door.

Na twee eerdere edities in Groningen, Nijmegen en online vanuit Arnhem is het dit jaar tijd om hetzelfde geintje eens met publiek te doen. Verwacht de gasten van Cirrus Minor zelf achter de grill, waar je een heerlijke (vega(n)) burger kunt scoren en gezellig met de bands een biertje kan drinken. En belangrijker nog: vette merch kan kopen!

Bands

Donderende diesels, op volle kracht vooruit, dwars door een hevige storm op open zee. Vernoemd naar een gezonken zeilboot is de naam van de band Cirrus Minor (letterlijk vertaald kleine wolk) vrijwel het tegenovergestelde van de muziek die de drie Groningse stoners maken. Cirrus Minor liet begin 2018 voor het eerst van zich horen met hun “giftige eerste single” Poison die via Never Mind the Hype uit kwam. Daarop volgt vrij snel hun eerste ‘self- titled’ EP vergezeld door een tweede single Eyes on the Prize, via Pinguin Radio. De band verzorgt een show die “staat als een huis” met “goed samenspel” en laat met de “diversiteit in nummers” horen waar zij hun inspiratie vandaan halen.

Als je Jim Morrison door een tijdmachine laat wandelen en bij een Birthday Party-concert afzet, had er best ter plekke een band als Shaemless kunnen ontstaan. Tsja, soms duurt het een decenniumpje of drie, vier voor dit soort boeiende kruisbestuivingen worden gemaakt. Deze Nijmegenaren banjeren als gevallen zielen in het kielzog van inktzwarte blues, dwars door de contreien van moderne postpunk en alternative rock: het resultaat is zowel wonderbaarlijk als huiveringwekkend.

De vier Arnhemse drinkebroers van Wasted Youth Club zeggen fuck-off tegen alle dagelijkse routines. Geïnspireerd door bands als Fidlar en Together Pangea zetten zij al menige zaal op z'n kop. Kort gezegd: Party Garage voor mensen die de tent willen slopen!

Voor deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

links


www.facebook.com/Triple.B.BeersBurgersandBands

 
 
 


Triple B met: Shaemless + Wasted Youth Club + Cirrus Minor