Content

Grindfeast XS met: Kaasschaaf + Klysma + Bluewaffle Sauerkraut

grindcore, slam

Cafe open: 19:30 uur | Entree: € 5.00 | Tickets kopen

het is weer de hooogste tijd voor een potje vetvatsige grindcore!  Grindfeast XL maar dan een stuk kleiner.

 

Kaasschaaf

Kaasschaaf gooit weer is eens feestje na 3 uitverkochte shows in het Gelredome gaan ze terug naar hun roots. Alle obese hits zullen langskomen!! Wat dacht je van lekker uptempo dansen bij "te dom om te poepen" of heel hitsig puntenslijpen bij "beffen met een snorkel" of lekker wegzwijmelen bij "anatomie voor beginners"  allemaal klappers van de op 1 na hoogste plank. Check de link om hun laatste gouden plaat "obesitatas" te beluisteren.

 

Klysma

Helpt je bij verstopping. Het maakt je harde ontlasting zacht, waardoor je ontlasting snel en met minder pijn komt. Het product werkt binnen 5 tot 20 minuten. De kleine tube is eenvoudig, hygiënisch en discreet in gebruik door de makkelijke invoer in de endeldarm. De werkzame stoffen natriumcitraat, dedecyl(sulfo-acetaat) en sorbitol komen in je ontlasting vrij en maken het zachter. Binnen 5-20 minuten vindt gewoonlijk al een 'planbare' stoelgang plaats.

 

Bluewaffle Sauerkraut

Ondanks de naam komen deze gasten toch uit Nederland Gilze Rijen een plaats die bekend staat om zijn files. Naast dat ze nog leven en stinken. 

 

links:

Kaasschaaf

Klysma

Bluewaffle Sauerkraut

Facepoop event

 

 

 

 Voor deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

 

 

 

Grindfeast XS met: Kaasschaaf + Klysma + Bluewaffle Sauerkraut