Content

Oshunmare + Ava Lava + VJ Vingerverf

avant garde vocal electro trip n' bass

Zaal open: 20:00 uur | Entree: € 8.00 | Voorverkoop: € 7.00 | Tickets kopen

De eerste show na de "versoepelingen" met Oshunmare en ze neemt de talentvolle act Ava Lava uit Amsterdam mee! 

 

Oshunmare, Oshunmare, ook wel bekend als Kate Donkor komt uit Arnhem. Oshunmare is een personage gecreëerd gebaseerd op de Orisha mythologie uit West-Afrika. De afgelopen 2 jaar werkt ze toe naar haar eerste EP en interdisciplinaire showcase die voor 2021 gepland staan. Haar muziek omschrijft ze als “Melancholectronic Trip ’n Bass”, vanwege haar liefde voor bassen en psychedelische etnische beats die ze aanvult met melancholische teksten en melodieën. In haar performance komen beeld, dans en muziek samen tot een sprookjesachtig maar invasieve afro futuristische showcase. Ze laat zich inspireren door artiesten zoals Björk, Aphex Twin, Plaid, Portishead, Childish Gambino, Kendrick Lamar en Lapalux. Ze neemt VJ Vingerverf mee.

 

AVA LAVA Succesvol afgestudeerd aan de Herman Brood academie en studerende aan het conservatorium in Amsterdam afdeling jazz. AVA LAVA is een artiest die muziek maakt om de rest van de wereld te genezen. Ze gebruikt hier haar eigen ervaringen en inzichten voor, om mensen mee te nemen op een reist door zelfrefelctie en schoonheid. De muziek zou je kunnen categoriseren onder jazztronica en maakt deel uit van een nieuwe wave. Het wordt gecombineerd met hip hop grooves en live percussie. Inspiratie komt van artiesten zoals Hiatus Kaiyote en Charlotte Day Wilson. Afgelopen december kwam haar eerste single uit genaamd "Mindgarden" 

Voor deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Links:

Oshunmare

AVA LAVA

Facebook event Oshunmare + AVA LAVA + VJ Vingerverf

Oshunmare + Ava Lava + VJ Vingerverf