za 26 okt
Poederdoos
23:30

Poederdoos komt eindelijk weer naar Arnhem!

Het wordt een broeierige avond waar het queer-nachtleven wordt gevierd met opzwepende muziek, sexy dragshows, performances, hysterisch decor en extravagante fashion De dj's van Poederdoos draaien italo, house en disco. Op het menu staan deze editie: Julia van Praag, Angel Spiders, Mila Milaan, DJ minibar, DJ Superdoei, MC Shelly & nog veel meer.

Julia van Praag is een druk bewegende bonk energie die is gefascineerd door het early house geluid waar elementen van disco en italo doorklinken. Deze vaardige dj kent haar klassiekers en staat bekend om haar grote muziekkennis. Bij Julia van Praag maak je een warme muzikale house-trip mee die je meevoert naar alle hoeken van de dansvloer. Eerder was ze te zien op a.o open source radio, parasol, groff festival, drift en ze is een graag geziene dj in Paak

Angel Spiders is een fenomeen in de queer-club scene. De lenige Angel beweegt als een krolse kat en verleidt je met splits, dips en duivelse blikken.Op het hoogtepunt van Poederdoos bestijgt deze genderloze alien en acrobatiek-beoefenaar het podium.

Mila Milaan is pure erotiek op twee benen. Deze hoogblonde in leer gehulde dominatrix commandeert het publiek en laat iedereen met enige dwang naar haar luisteren.

DJ Minibar is een van de huis-dj's van Poederdoos. Deze vakman heef een voorliefde voor het typische synth geluid van de jaren '80 en draait een eclectische mix van o.a new-beat, acid house, electroclash en (nu)-italo

DJ Superdoei & MC Shelly

Hoor wie hijgt daar kinderen? Het is de franse dragqueen MC Shelly met aan haar zijde de ongekroonde koning van het ondergrondse nachtleven; dj Superdoei. Dit befaamde duo bestiert al een decennium de ondergrondse podia. Superdoei draait laat op de avond en zal gepast zwaar geschut inzetten denk aan eletro-(clash), acid house en duistere italo. Naast fulltime stijlicoon,mc, dj en diva zijn DJ Superdoei en MC Shelly de host en hostess van 'Poederdoos'.

Tijd

Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:30
Einde: 04:30